20. elokuuta 2019

Syksyn sävyjä olohuoneessa

"Autumn 
paints in colours 
that summer 
has never seen."
-unknown


Olen ihastunut entistä enemmän rusehtaviin syksyisiin sävyihin. Ne vallitsevat olohuoneessamme ympäri vuoden luomassa kodikkuutta valkoiseen pohjaan. Iltojen pimentyessä lisäilen kynttilöitä ja lämpimiä tekstiilejä. Vanhoissa esineissä on mielestäni tunnelmaa ja ruskea lasipulloni on syksyn vakio sisustusesine. Teiden varret on pullollaan kauniita ja värikkäitä oksia, joilla sisustaa ilman ostoksia. Viininpunainen on uusin sävy, joka on hiipimässä sisustukseeni. Garmin taidejulisteesta se sai alkunsa, kun huomasin miten ihanaa lämpöä se tuo. Ruskean ja punaisen sävyt toimivat yllättävän kivasti myös muhkean kodikkaan Pesä-sohvamme parina, joka on verhoiltu Kvadratin vihertävällä villakankaalla.


Ihastukseni syviin ja maanläheisiin sävyihin on näkyvissä myös syyskuussa julkaistavassa Kuusilinnan uudessa kuvastossa ja syksyn Habitare osastollamme, joita olen työstänyt. Näihin pääset tutustumaan 11.9. - 15.9. Messukeskuksessa osastolla 6e10. Kuusilinnan Instagramissa on tämän kuvan alla lippuarvonta 30.8. asti, kannattaa osallistua 🍁.


-Sonja


Translation: 
Some autumn colours are sneaking in to my interiors at home and work. I love rustic browns and earthy reds which bring warmth to otherwise pale interior. Those looks great with my comfy dark green sofa from Kuusilinna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!