4. maaliskuuta 2019

Värien juhlaa 1-vuotissynttäreillä

"You may still be tiny & small
but you have stolen the hearts
of one and all...
Happy first birthday!"

-unknownViikko on vierähtänyt pikku perhosemme yksivuotisjuhlista. Ihanat värikkäät muistot on tallella. Tyttö on aurinkoinen persoona ja niin halusin hänen juhlansakin olevan. Kukkaismekkoa jouduin vähän etsimään, mutta lopulta Mololta löytyi kuin tytölleni luotu iloisen ihana mekko. Headwrap kotimaiselta Valkamalta löytyi sävy sävyyn. Kukkia meillä oli myös paljon ja niillä sai oikeaa iloista tunnelmaa aikaan.

Kakku oli oma versioni Valion nakukakusta. Se oli maultaan ja koostumukseltaan hyvin mustikkapiirakkamainen, liekkö ihan tarkoitus, mutta näin minun tekeleessä😜. Hyvin maistui kuitenkin ja ilahdutti silmääkin. Sleichin lelu peuroja saatiin useammasta kaupasta metsästää kakun koristeeksi, kun aina oli emopeurat loppu. Instagrammista tämän idean bongasin ja ihastuin täysin, onhan nämä kivat lelut sitten tyttöselle, kun vähän varttuu.


Suolaisena tarjottavana oli karjalanpiirakkaa kolmella eri levitteellä. Tein savulohi-, metsäsieni- ja herkkukurkkulevitteet. Tämänkin idean jostain bongasin taannoin ja ilahduin miten helpolla pääsin reilun kymmenen hengen tarjoiluista näin. Isoveli saa tänä keväänä omat kaverijuhlansa, niin nyt juhlittiin isovanhempien ja kummien kanssa. 77-vuotta vanhempi mummi oli pukeutunut yhtä värikkäästi päivänsankarin kanssa💛. Mummin kanssa oli mukava odottaa ikkunassa muiden vieraiden saapumista.
Isoveli ilahtui eniten aamulla isin kanssa yhdessä kasatusta lahjasta ja onneksi pikku-neiti antaa veljen sillä vielä toistaiseksi kruisailla🚗. Lähimetsästä lumen seasta poimitut puolukan ja mustikan varvut olivat minulle mieleisimmät koristeet. Ne sopivat mainiosti kakun mustikkaiseen makumaailmaan. Päivänsankari jaksoi juhlia iltaan saakka. Nämä olivat kaikenkaikkiaan onnistuneet pikku kemut ihanine muistoineen💛.
Tässä kuussa on vielä pojan 3-vuotissynttärit edessä ja esittelen myöskin hänen uuden huoneensa ratkaisuineen. Jospa se kevätkin alkaisi maaliskuun myötä näyttämään merkkejä saapumisestaan🌞.


-Sonja


Translation: Week ago we celebrated first birthday of our little princess. It was colourful and happy little feast with grandparents&friends. I chose lovely flower dress from Molo & headwrap from Finnish Valkama to be outfit of our sunny girl. Flowers made the table settings fit for the theme. Cake was my version of Naked cake with blueberries. Branch decorations were from nearby forest & the deers are toys from Sleich. Party was lovely & all the memories are the best.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!