21. helmikuuta 2019

Tytön huoneen sisustus

"You are sun to my shine,
sweet to my heart,
cup to my cake,
love to my life,
sun to my rise,
heart to my beat,
sweetest little girl."
-unknownPikku prinsessamme huoneen seinät meni kokonaan uusiksi taloa korjaillessa. Yksi seinistä sai kauan haaveilemani Cole&Sonin Woods&Pears tapetin. Mielestäni ajattomat klassikot sopivat täydellisesti myös lastenhuoneisiin, kuten tämäkin hiukan leikkisämpi versio puu tapetista. Toivonkin, että tämä olisi aikalailla pysyvä valinta tässä huoneessa, kun neiti vielä varttuu. Tanskalaisen Roommate sänkykatoksen kuviot sopivat täydellisesti tapetin hitusen kullankimaltaviin päärynöihin.
Kauneimmat mekot voi ripustaa simppeliin tankoon. Tuntuu, että vaatekaapissa olevista vaatteista aina joku jää käyttämättä. Tällä tavoin mekkoja pääsee ihailemaan päivittäin ja niitä tulee enemmän käytettyäkin. Täytyy vielä harkita maalaisiko tuota tankoa ja mekkomäärän kasvaessa se tarvitsee tukevammat ketjutkin. Sain Vanimeliltä lahjakortin vuosi sitten. Silloin ihastuin lehtien muotoisiin leikkimattoihin. Meille tuli kullankeltainen tytönhuoneeseen ja vihreä pojalle. Näytän sen myöhemmin pojan huoneesta kertoessani. Ihania väripilkkuja 🍁🍃.
Huoneen toisella puolella on laveri, jossa alkuun nukuin itsekin tytön heräillessä yösyönneille. Nyt se toimii sohvana ja varavuoteena. Käytettynä löytynyt pinnasänky palveli vauvavuoden hyvin ja pian on aika katsella ison tytön sänkyä. Tiedän kyllä jo mallin, koska veljellä on Ikean samanlainen mustana. Tärkeintä on, että tyttö viihtyy. Oli ilo huomata, että niin päiväunet, kuin yöunet paranivat huomattavasti, kun päästiin omiin huoneisiin rauhoittumaan. Välttämättömän kosteusremontin aikana, asuimme kaikki talon alakerran pienessä huoneistossa tavaroineen päivineen😩. Kun talo saatiin kuntoon, oli ihana laittaa unelmien lastenhuoneita ja tehdä pikkuisten olo mukavaksi💞. Viikonloppuna juhlitaan tytön yksivuotissynttäreitä🎉. Olen päättänyt kokeilla ensimmäistä kertaa leipoa "nakukakkua". Juhlista lisää piakkoin, jos kaikki menee hyvin ja muistan räpsiä muutaman kuvankin😄.


-Sonja


Translation: Room of little princess got new walls on renovation, so I decided to put wallpaper on one. I have many years been dreaming about Cole&Sons Woods classic wallpaper. I think that version with Pears is wonderful for any age. Hoping my little girl will love this when she grows up too. I love rusty gognac & ochre colors together with green. So this room got otherwise light feeling with those rusty details. Vanimeli leaf rug is nice colour spot to play. She started to sleep all night long in her room, when renovation ended. Renovation time we spent in small apartment under our house felt long, but was worth to wait for. Now just enjoying decorating & my dear family. Princess turns 1-year old next week & I have to focus arranging her little party now🌸🍰😘. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!