30. tammikuuta 2018

Skandinaavisen tyylikäs lastenastiasto

"Eat your
veggies
my Love"

-Saying


En ole ollut kovin astiaihminen, mutta kun minulle tarjoutui mahdollisuus uusia taaperomme eripariset muovikipposet ja kihvelit kauniisiin astioihin niin tartuin tarjoukseen. Sain lahjakortin Babyshopiin ja yllätyin, että sielläkin myytin AJ Design Letters tuotteita. Päivitin koko setin kerralla ja nyt vajaan kahden vuoden ikäinen taaperomme saa ruokailla ikiomalla Design Letters astiastollaan. Astiat ovat helppohoitoista ja särkymätöntä melamiinia, niin toimivat tosiaan pikkulapsellakin hyvin. Hauskinta tässä on, että ne viehättävät myös äidin minimaalista silmää. Niitä tarkkailemalla voidaan myös opetella yhdessä aakkosia ❤ Tässä vain saattaa käydä niin, että kyseisen sarjan keraamisia astioitakin alkaa ilmestyä kotiimme nykyistä yhtä S-kirjaimella varustettua kannellista kuppia enemmän.
Nämä astiat ovat sen verran skandinaavisen tyylikkäitä, että niitä kelpaa myös säilytellä pinossa avohyllyillä. Tulevassa kodissamme niiden pariksi täytyy kyllä hankkia iki ihana String hylly keittiöön. Työpisteenähän samaa sarjaa meiltä jo löytyykin. Kyllä skandinaavinen design on hyvin tehtynä vaan niin ajatonta ja silmää miellyttävää.

Kuva: Porin kalustetalo


Muuton uuteen kotiin lähestyessä, luovuin pyöreästä valkoisesta vähän naarmuuntuneesta keittiönpöydästämme, koska uuteen mahtuu iso pöytä. Nyt käytämme väliaikaisesti mustaa Ikean varakattaus pöytäämme. Pitkään projektilistalla on ollut myös vanhan kierrätyskeskuksesta löytyneen Trip Trap tuolin maalaus mustaksi. Mutta nyt olenkin alkanut miettiä, tykkäänkö sittenkin yhdistää hiukan tuota puunsävyä muutoin mustan tai valkoisen rinnalle. Eli nämä värit saavat nyt olla uuteen keittiöön asti ennallaan ja sitten katsotaan rauhassa, mitä mieltä siellä olen. Tulevan isomman keittiönpöydänkään metsästys ei tule olemaan helppoa ja siitä taidan kirjoittaa ihan oman juttunsa aikanaan. Minuahan tietysti miellyttää pöydissäkin tanskalainen design ja siihen ei välttämättä nyt remontin ohella raski sijoittaa, joten haastetta tulee oikeanlaisen pöydänkin löytämisessä. Pienillä tuotteilla on hyvä aloittaa keittiön ja ruokailutilan suunnittelu ja nämä AJ astiat saavat toimia inspiraationi lähteenä ennen suurempia päätöksiä 😃
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


-Sonja


Translation: I decided to change tableware of our kids. I got a gift card for Babyshop and was happy to find out that they are selling AJ Design Letters products too. Now my toddler can eat safely with his melamine tools which mostly of all are joy for the eyes of mom who loves minimal Scandinavian design. Learning of alphabets can be done too with these fun and simple pieces. There are other plans going on too in our home, kitchen table need to be changed and highchair painted, but first we have to deal our possible spring move and renovation of the new house.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!