23. joulukuuta 2017

Joulu 2017

"Thankful heart
is a happy heart ♥"Jouluvalmisteluiden ohella Kodissa blogi ja Instagram tänään 1-vuotta🎉. On ollut antoisa vuosi. Tutustumalla sisustusmaailmaan Instassa ja blogeissa saan kovasti inspiraatiota työhöni ja sisustajana kotona. Toivottavasti löydän aikaa tälle antoisalle harrastukselle vielä kahden alle 3-vuotiaan äitinäkin, siinä ohessa jatkaen myös suunnittelutehtäviäni mahdollisuuksien mukaan.

Vuosi sitten kirjoittelin ensimmäistä blogijuttuani kärsien samalla oudoista kovista kivuista. Sairaalaan asti ja leikkauspöydälle päättyi se joulu. Syynä raskauden jälkeiset kiinnikerepeämät. Se oli poikani ensimmäinen joulu ja äidillä se meni osittain sumussa kipulääkkeiden voimalla. Nyt odotukset leppoisasta ja lämminhenkisestä kotijoulusta ovat siis korkealla. Uuden vauvan odotus on myös turvallisen pitkällä ja siksi tälläkään kertaa ei lähdetä kauemmaksi sukuloimaan. Vieraita on saapumassa mieheni suvusta, mutta on kiva että voidaan olla täällä kotona.


Jouluvalmistelut on pitkälti tehty ja nyt vaan odotellaan aattoiltaa. Näin raskauden loppusuoralla odotan itse etenkin illallista ja jälkiruokakakkuja😋. Noin 10 vierasta on tulossa ruokailemaan. Anoppi tuo onneksi kinkun ja laatikot, joita en itse jaksa tehdä, kun ne eivät meillä niin hirmuisasti maistu. Lisäksi meillä tarjotaan tämän sortin Joulumenu. Ohjeet linkeissä.

JOULUMENU 2017
Joululeipää ja leikkeleitä


Kaikkia näitä ohjeita aion tuunata mieleisekseni, mutta perusohjeena nämä toimivat. Täytyy sanoa, että hyvää bataattichililaatikkoa olen löytänyt valmiina Lidlistä ja se on mielestäni markkinoiden valmislaatikoista parasta. Siitäkin voisi tehdä ihan kivan lisukkeen, jos ei itse jaksa laatikoita valmistaa. Kalkkunan tai kinkun kuorrutukseen voi käyttää omia mieltymyksiään, sekä kastikkeeseen. Meidän kastike tulee itseasiassa olemaan chilillä kevyesti höystettyä viherpippurikastiketta. Tuossa linkissä on hyvä peruskuorrutus ja paisto-ohje kalkkunarullalle. Suklaakirsikkatorttuun voi lorauttaa jotain likööriä, tai muuta mieluista joulumaustetta😉.


Kattaus on simppeli ja mustavalkoinen. Vihreää ja lasia tulee juomien muodossa lisää pöytään. Osa astioista ja ruuat ovat noutopöydässä keittiön puolella. Näin isolle porukalle pitkä ruokapöytä saatiin kuitenkin mahtumaan olohuoneen viereiseen työhuoneeseemme.

Marimekko Flower vaasi


A.J.Letters muki hyasintilla


Ja kun ilta saapuu, on enää yksi yö jouluun. Meillä mennään ajoissa nukkumaan, jotta jaksetaan normaalia pidempään aattona valvoa odottaen, tulisiko meille joulupukki käymään ensimmäistä kertaa...🎅

Haluan toivottaa kaikille oikein mukavaa ja lämminhenkistä stressitöntä joulua ja onnellista vuotta 2018. Uusivuosi tuleekin olemaan kovin jännittävä, pikkuperheemme muuttuessa nelihenkiseksi 👪+💝. Paras lahja, jonka kuluva vuosi sai aikaan😊.Olen kovin kiitollinen terveydestä ja uuden raskauden ihmeestä.  Ensivuonna siis luvassa vauvahuuruisia kotijuttuja ja toivottavasti remontti- ja sisustustarinaa, koska olemme alkaneet katsella hiukan isompaa kotia kasvan perheemme tarpeisiin. Mutta nyt Joulurauhaa ja rakkautta😘.


-Sonja


Translation: One night to Xmas and Blog & Kodissa Instagram one year old today. It´s been great journey to interior loving world. Have been enjoying all the inspiration I have found through this hobby, which gives me a lot of ideas and push as my work as a designer. Now it is time to celebrate Christmas with a family and next year will be exciting with a new baby expecting to arrive. It means some break from a work, but lot of new ideas at home. Merry Christmas and Happy New Year everybody 😘

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!