23. lokakuuta 2017

Kuusilinnan malliston kuvauksissa

"The only way to
do great work
is to love 
what you do"

-Steve Jobs


Habitare messuista asti olen tehnyt niin paljon töitä, että blogi on hiukan kärsinyt. Nyt kuitenkin jaan kanssanne yhden työpäivistäni. Olimme Kuusilinnan kanssa kuvauksissa Lahdessa. Kuvautimme yhteistyössä suunnittelemamme malliston sohvia, mukana myös upottava ja pehmeä ihana uutuus Pesä sohva. Tässä jutussa kurkistamme kuvausten kulisseihin, valmiit kuvat näytän sitten myöhemmin.


Kuusilinnan pitkän nahkahistorian takia tänä syksynä kuvattiin myös nahkatuotteita. Jälleen trendikäs konjakkinahka oli pääosassa sirossa Ilma-sohvassa, jonka höyhentäytteen kanssa pehmeä nappanahka on ihanteellisin.


Kuvausympäristö Mainoskuvaamo Viljakaisen studiolla on avara ja kuvista saadaan oikealla valaistuksella ja stailaamisella mainioita esitteisiin ja julkaisuihin.


Minä sain hypellä asettelemassa kuvausrekvisiittaa otosten välissä.


Välillä ehdin itsekin nappasta näitä "behind the scene" kuvia...


Rekvisiittaa oli Helsingistä mukana Lahden kuvauspaikalla jos jonkin näköistä. Kuvauksissa käytetyt tuotteet ovat pääosin Kuusilinnan omista valikoimista. Lisänä mm. Ebba Masalinin opetustaulut Taitoshopista ja ihanat tutustumisen arvoiset uutuus ryppytyynyt Grey Scale Designilta


Tässä kurkistus vihdoin viimeisen muotonsa saaneeseen Pesä-sohvaan. Uskon siitä tulevan mainio ja tykätty malli Kuusilinnalla sisartensa Ilman, Tuulen ja Pilven rinnalla. Sen äärimmilleen viety muhkeus, siro alarunko ja upottavan kutsuva pesämäisyys käsinojia myöten on ainakin minut vienyt mukanaan. Tuohon haluan käpertyä pitkien päivien päätteeksi!!Kotimme sohva on menossa siis jälleen vaihtoon, heti kun siihen mahdollisuus syntyy...😍Translation: I have been working so much that the home stories have been bit minor. Now sneak peek for my work...It was furniture shooting day. I have been designing sofa models with Kuusilinna Oy and sometimes there are fotoshoot or fairs to me to take part of. Kuusilinna has a long history with quality leather sofas, so this time the leather was in big part of the shoots. Also new model Pesä (Nest) was shot for the upcoming publications. I m in love for the new comfy model and I want it to my home asap...hopefully someday...😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!