30. heinäkuuta 2017

Mansikanmakuinen kesä


Tämä kesä on ollut säiden puolesta hiukan arvaamaton. Mutta yksi kesän ilahduttavimpia asioita on hyvä kotimaisten mansikoiden vuosi. Kävin laatikollisen mansikkaa ja täytin sillä pienen pakastimemme. Vielä olisi tilaa mustikoille, mutta saa nähdä tuleeko niitä tänä vuonna hyvin. Mökillä Savossa, ei äitini mukaan mustikoita oikein näkynyt entiseen tapaan. Siinä tapauksessa pitää pinkaista hakemaan lisää mansikkaa kaupasta, kun se vielä on ihan kohtuuhintaistakin.
Suurin osa päätyi pakkaseen, mutta pitihän sitä jonkinlainen mansikkatorttukin pyöräyttää, vaikka ei varsinaiselle kakulle nyt löytynytkään tarvetta. Tämä meni hyviin suihin ihan oman pikkuperheen kesken. Arjen juhlaa💖. 

Nyt kun lämpöäkin taas on näkyvissä Suomen suvessa, haluan toivottaa mukavia kesäpäiviä kaikille! Itse matkustan muutamaksi päiväksi Espanjan helteisiin, toivotaan että ne seuraavat minua takaisin kotiin 😉Translation: Finnish strawberries have been ready to pick up for few weeks. This year has been good for strawberries in the fields, although it seems that blueberries have not so good year in our forests. Our summer has been quite cold until end of July and I still dream about some summer heat when August is near. I travel now to Spain for few days, maybe I bring the heat from there to Finland 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!