7. maaliskuuta 2017

Vauvanhuone Part 2.

Edellisessä postauksessa esittelin vauvanhuonetta toiselta suunnalta, missä vahva Färg&Formin mustapohjainen valkopilvinen tapetti määritteli huoneen teeman. Samalla tyylillä jatkettiin käänteisesti huoneen valkoisella seinällä, laittamalla mustat Tigerin pilvihyllyt koristeeksi ja pikkutavaroille. Lahjaksi saamamme Lapuan kankureiden Pöllö viltti on hauska, kun sen voi kääntää toisinpäin vastaväreittäin kuten seinämmekin ovat. Ellos Homen suosittu Ekeby villamatto on myöskin ollut käytössä molemminpuolin. Mintunvihreät tyynyt ja verhot pehmentävät tunnelmaa.


Meiltä löytyi Innovationin Zeal Daybed olo- työhuoneestamme toisen sohvan kaverina. Vauvan synnyttyä huomasin, että tarvitsemme varavuodetta pieneen lastenhuoneeseemme. Zeal sai muuttaa sinne, koska muunlainen vuode ei olisi mahtunut. Kävi niin, että isi nukkuikin ensimmäiset kuukaudet siinä, jotta jaksoi töihin aamulla, kun me pojan kanssa valloitettiin makuuhuoneen iso sänky. Poika siirtyi n.6kk iässä pinnasänkyyn omaan huoneeseen ja äiti vuorostaan nukkui aikansa tässä daybedissä, jotta poika tottui nukkumaan yksin sängyssään. 
Zeal hoiti virkansa hyvin, vaikka siitä ei avattavaa leveää vuodetta saa. Patja ei ole ergonomisesti parhain, mutta lisätty petauspatja teki nukkumisesta mukavampaa. Zealissä on kätevää, että sen päätyjä nostamalla siitä saa hyvinkin pieneen tilaan mahtuvan sohvan.Espanjasta adoptoitu Ranskanbulldoggimme Dana 5v on vauvan paras kaveri. Se haluaa aina olla mukana hoitotehtävissä lastenhuoneessa, muiden koiriemme pysyessä loitommalla. Danan mustavalkoinen olemus sopii myös mainiosti huoneen teemaan 😄


Todennäköisesti daybed saa jäädä pysyväksi lastenhuoneen kalusteeksi ja yksittäinen vieras saa majoittua siinä. Tykkään laadukkaista ajattomista kalusteista, joita voi siirrellä kodissa tarpeen mukaan ja jotka voi säilyttää isältä pojalle. Tämän tyylisen sohvan uskoisin miellyttävän myös teininkin silmää, vaikka siihen meidän perheessä on vielä jokunen vuosi aikaa 😆

Leppoisaa viikkoa kaikille!


Translation: This is other side of our babyroom, with same black and white mint theme as where introduced in latest post. Daybed came essential in babyroom. Other parent slept there occasionally on baby year. Daybed from Innovation was only one that fitted for narrow space.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!