23. maaliskuuta 2017

Harmaan sävyjä olohuoneessa


"Jos näkee vain mustaa ja valkoista ei nää noita harmaan sävyjä, 
jos katsoo vain yhdellä silmällä, 
ei nää noita harmaan sävyjä" 

Neon 2 "Harmaan sävyjä"


Viime viikolla alkanut keittiön lattiakaakeleiden maalaus operaationi on laajentunut eteiseen ja se työmaa on vielä niin kesken, että kaakeleiden kuivumisen välissä piti vähän sisustaa jälleen olohuonetta 😊 Siirsin limenvihreät tyynyt & rahin viereiseen työhuoneeseen, minne ne alunperin olivatkin hankittu ja pelkistin olohuoneen harmaan vaaleaksi.

Vanha hyväksi havaittu Annon villamatto sai palata käyttöön, vaikka siihen aina välillä kyllästynkin. Se on kuitenkin parhaan kokoinen (n.200x300cm) ja juuri oikean värinen matto harmaiden pellavaverhojemme kanssa, joista en luovu. Kyseiset Elloksen verhot ovat kulkeneet mukanani jo yli 10 vuotta useammassa kodissa ja tykkään niistä yhä. Onneksi ostin niitä aikanaan useamman parin😉 Jotain uuttakin lisäsin. Hankin niiden kaveriksi kevyemmät valoverhot Ellos Homelta nekin, koska niiden salmiakkiruutuinen kuvio ja sinertävä sävy käy täydellisesti maton kaveriksi. 60-luvun talomme jossain vaiheessa vaihdetut ikkunat eivät ole kaikista kauneimmat puitteineen. Ne eivät kuitenkaan ole vielä vaihdon tarpeessa, joten ratkaisen ulkonäköseikat kivoilla verhoilla.

Ranskiksemme nauttii auringon säteistä.
Tällä viikolla myös flunssa kunnon köhineen oli riesanamme pojan kanssa ja kerhot ulkoiluineen saivat jäädä. Sisällä ollessa en kevään tullen osaa levätä. Pikku-ukon nukkuessa tuli sitten sisusteltua, maalailtua, vaihdettua multia kasveihin ja kylvettyä kevät siemeniä🌱. Kunnes flunssa vei minustakin voiton ja jouduin siirtymään lepovaihteelle.


Kuppi kuumaa ☕
Kaivoin vielä kunnon karvaviltin esiin talviteloilta palellessani. Sen alla on vaan niin mukava pötkötellä tee kupposen kera. Varmasti paraneekin nopeammin, kun on mukava ja kotoisa paikka missä levätä.

Nauttikaahan ulkoilusta viikonloppuna ja pysykää terveinä 💙
Translation: I decided to use my old grey argyle rug for a while. Same time I found new argyle print window veils to complete my windows. At the end of the week my sons flu got me too and I had to rest a little with some cup of hot under my chunky blanket. Have a nice weekend and stay healthy 💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!