1. helmikuuta 2017

Huonekalukuvaukset kulissin takaa


Olin alkuviikosta huonekalukuvauksissa Viljakaisen mainoskuvaamolla Lahdessa. Siellä otettiin uudet kuvat Kuusilinnan kanssa yhteistyönä syntyneistä kotimaisista sohvamalleista Ilma, Tuuli & Pilvi. Tässä hiukan tunnelmia kuvausten kulissien takaa, ennen valmiiden otosten julkaisua.Kerron ensikerralla tarkemmin kyseisen 2014 alkunsa saaneen siron ja kepeän Kuusilinnan oman malliston synnystä täällä blogissani. Mallisto käsittää kolme sohvaa. Ne on suunniteltu Kuusilinnan asiakkaiden ja suunnittelijoiden omien mieltymysten pohjalta, kotimaista käsityötä kunnioittaen.


Halusimme kuvista kodikkaita, mutta tuotteen hyvin esiintuovia. Sävymaailmaksi valitsin pehmeitä sinisiä ja vihreitä luonnonsävyjä, sekä tulevaa syksyä silmälläpitäen myös syvää viininpunaista. Lopputuloksen näette pian..😉 Hulda Ranskanbulldoggi sai osallistua kuvauksiin ja oli helppo kuvattava, kuin olisi aina ollut "filmitähti".


Rekvisiittaa oli vähän, koska sohvat olivat pääosassa. Jokaisen esineen sijoittelu oli kuitenkin tarkkaa puuhaa. Korin ja valaisinten asentoja viilailtiin lukuisia kertoja.


Oli mukava hiukan erilainen työpäivä. Ajokeli Lahteen oli kyllä kenties yksi talven pahimmista ja tuulilasinpesunestettä kului. On kiva pian nähdä lopputulos, mikä täältä kulissin takaisesta sotkusta saatiin aikaan.


Sohvan pohjalta näkee hyvin millainen runko sohvasta löytyy. Näissä malleissa pohjalla ei ole erillistä pohjakangasta pölyä keräämässä ja jousituskin on täten nähtävissä.

Kirjat ovat kivoja ja käytettyä kuvausrekvisiittaa, koska niitä riittää kaikissa väreissä. Kirjoja voi toki itsekin päällystää omaan kirjahyllyyn mieluisilla väreillä. Tätä ideaa ajattelin kotonakin joskus kokeilla.

Kivaa viikon jatkoa 💜
Translation: It was day for the Kuusilinna furniture shop photoshooting in Lahti. These pictures are behind the scene photos before I show you the new ones taken there for the Kuusilinna brochure. Objects at the shoot was three finnish made sofa models from my cooperation with the Kuusilinna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!