13. tammikuuta 2017

Luvassa rentoutumista!


Se olisi nyt viimeinen viikonloppu äitiyslomasta jäljellä, ennenkuin työt jossain määrin alkavat. Täytyy siis keskittyä rentoutumiseen. Paras paikka mukavalle yhdessäololle kodissamme on siro mutta tilava divaanisohva. Se on moduuliratkaisu Ilma sohvamallistosta, jonka Kuusilinnan kanssa yhteistyössä suunnittelimme.


Mielessäni on herkkuja, kuppi kuumaa juotavaa ja Netflix sarjoja sohvan nurkassa. Haaveeksi todennäköisesti jäävät. Nimittäin pikku-ukko on opetellut juuri seisomaan ja isäntäkin valitti flunssaista oloaan😅. Tärkeitä on kuitenkin saada olla omassa kodissa ja rakkaiden seurassa.Ensiviikolla sitten ollaankin työn äärellä vajaan vuoden tauon jälkeen. Katsotaan mitä kaikkea sisustusrintamalla on töissä tapahtunut. Kivoja uutuuksia odotan innolla ja messut ym. jännittävää onkin luvassa vuonna 2017. Tärkeimmät kodissa ja töissä tapahtuvat sisustusuutiset päivitän tietysti tänne blogiin ja uusille Kodissa Facebook sivuille 😊


Rentouttavaa viikonloppua, jätä kiireet työpaikalle 💛


Translation: Kodissa blogger is going to spend last weekend after nursing leave with her family enjoying relaxation in their sofa. The Sofa model is one from the Ilma collection, her design co-operation with the Kuusilinna Co. Have a relaxing weekend. 💛Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!