20. tammikuuta 2017

Keinuen viikonloppuun


Rakastan erilaisia nojatuoleja ja kalusteita. Nojatuoleja kodissamme on useampi, joista en raski luopua, vaikka niille ei varsinaista paikkaa olekaan. Pienemmässä asunnossa asuessani osa tuoleistani oli "lainassa" sukulaisilla. Nyt nautin siitä, että voin joskus vaihtaa tuolia lukunurkkaukseemme sisustuksen tai vaikka vuodenajan mukaan. Parhaillaan olohuoneemme lukunurkkauksessa on kepeä klassikko keinutuoli.Keinutuoli vaihdettiin tähän paikalle raskaan värikkään "munatuolin" tilalle. Keinutuoliin päädyin tänä talvena, koska vauvamme tykkää kovasti, kun keinuttelemme tuolissa. Se on ollut nyt kovassa käytössä. Pienokaisemme sairastui tällä viikolla influenssaan ja missään muualla ei ollut hyvä olla kuin sylissä keinutellen. Onneksi pienen oloa voitiin näin helpottaa.


Kodissamme hallitsee melko harmaa värimaailma. Valkoinen tuoli sointui olohuoneeseen näin talvella paremmin, edeltävän räikeän limen/sinapinkeltaisen tuolimme sijaan. Tämä vanha tuoli esiintyi postauksessa "Kotimaisia kaunottaria". Uskon, että kevättä kohti siirrän sen takaisin olohuoneeseen piristämään harmaata yleisilmettä. 


Influenssa potilaan hoitamisesta väsynyt äiti, aikookin viimeistään sunnuntaina lepuuttaa särkeviä jalkojaan villasukat jalassa rennosti sohvalla. 


Pysykäähän terveinä ja viihtykää kodeissanne 💙Translation: I love to chance the lounge chair of my livingroom often. So I have quite many chairs collected in my house. This winter we used this modern classic swing chair because our baby loves to be swing on it. It also fits well in our grey shaded livingroom decor at the moment.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!
Thanks for your comments!